Vindecarea cancerului in faze terminale

Ne-am obisnuit sa credem ca daca bolnavul oncologic este in faza „terminala”, el nu mai are nicio sansa. Doctorii il trimit acasa, sa petreaca ultima parte din viata cu familia. Dr. Cernat tine sa contrazica acest trend iar dupa cum ne spune si acest studiu, sansele de vindecare pentru pacientul oncologic aflat in faza terminala nu sunt zero.

Exista intr-adevar si cazuri care nu mai pot fi rezolvate dar din fericire sanse exista. Cancere precum cele la plamani, ficat, pancreas, stomac, vezica biliara si alte organe interne au sanse mai mari de ameliorare si poate, de ce nu, de vindecare.

Dr Cernat, folosind protocolul sau de tratament care acum este disponibil pentru toti pacientii din Romania dar si de peste hotare, poate trata cu sanse destul de mari astfel de cazuri.

Din pacate pentru cancerele de creier si os sansele de vindecare sunt ceva mai scazute. Astfel se poate imbunatati starea generala, se poate prelungi viata insa procesul vindecarii este unul de lunga durata, asta in cazul fericit in care chiar exista posibilitatea sa se produca.

Acest protocol despre care va vorbeam in articol a fost dezvoltat de Dr. Cernat in peste 25 ani de studii aprofundate si practica, avand la activ foarte multe cazuri de succes vindecate.

Dr. Cernat a ales calea alternativa, tratandu-si pacientii folosind metode naturale, fara chimioterapie, radioterapie sau metode clasice alopate. Asta nu inseamna ca daca ati ales chimioterapia, tratamentul sau nu va poate ajuta ci dimpotriva. Este cunoscut faptul ca aceste practici au in multe cazuri efecte negative iar protocolul despre care va vorbeam le reduce semnificativ.

Desi sansele de insanatosire nu sunt mari, studiile arata ca aproximativ 19% dintre pacientii ce apeleaza la acest tratament au sanse reale de vindecare. Probabilistic insa, sansele sunt foarte mari avand in vedere ca metoda de tratament este una naturala si fara efecte negative. Este practic mai mult decat poate pacientul oncologic sa spere in aceasta faza de evolutie a bolii.

Pentru mai multe informatii despre protocol sau pentru a lua legatura personal cu Dr. Cernat pentru a analiza situalia dv: http://cernat.doctor


Publicat

în

de către

Etichete:

Comentarii

2 răspunsuri la „Vindecarea cancerului in faze terminale”

  1. Avatar Madarasz Katalin

    Ám avut cancer la sîn 2 ani jumate vindecat si dupla metastaze la coloana.

    1. Avatar CANCER 24

      Probabil au rams celule tumorale in organism, adica vindecare a fost aparenta si nu totala. Recidiva s-a produs pe fondul organismului slabit. Scopul tratamentului Dr. Cernat este tocmai eliminarea tuturor celulelor canceroase din organism pentru a preveni recidiva viitoare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *